查看酒店资料

卡斯塔尼恩霍夫裴森酒店 (Hotel Pension Kastanienhof)

Kastanienallee 65, 米特, 柏林, 德国 10119 - 查看地图

超级赞 8.4
来自18条点评

最新的酒店点评

选择旅客类型
超级赞



来自18份点评
  • 环境和清洁度 9.1
  • 设施 8.0
  • 位置 9.2
  • 客房舒适度 7.8
  • 服务 8.7
  • 性价比 8.1
  • 餐饮 7.2
排序条件

Viktor S.(来自瑞典)
夫妇
入住了3晚(2012年7月)
Ett av bästa hotell jag varit i alla avseenden
Rent, ordning, snellt personal står till tjänst, hjälper
bra och bekvämt läget, nära berlin center, dags trafikkort köper man direkt i reception, spårvagn, buss, tunnelbana - allt ligger nära. rena rum, ordning, frukosten med stort urval av fräscha produkter - ostarna, korvar, grönsaker, kakor mm. nackdelen - i berlin finns 7 kastanjenallen och flera hotell med liknande namn, så det är enkelt att komma till fel hotell dessvärre mitt på natten. studera karta innan du tar taxi eller åker allmän trafik
点评日期: 2012年7月18日

Morten G.(来自丹麦)
团队游客
入住了1晚(2015年9月)
God beliggenhed
beliggenhed
点评日期: 2015年9月21日

Hanne G.(来自丹麦)
团队游客
入住了3晚(2015年5月)
Kommer igen
beliggenhed, charmerende, roligt
Trygt og rart. Har nu boet her 3 gange og jeg vender helt sikkert tilbage til det lille og hyggelige hotel, som ligger i Berlins mest charmerende gade og dejligt tæt på offentlig transport. Lokalt og alligevel tæt på alt. Jeg er bare super godt tilfreds.
点评日期: 2015年6月5日

Elizabeth M.(来自丹麦)
家庭及大龄儿童
入住了2晚(2014年10月)
Skøn bydel
Beliggenhed, rent og fin pris
Opholdet var meget fint. Det undrer dog mig, at personalet ved udtjekning ikke informere om at alt offentlig tog strejker, da det jo havde betydning for vores hjemrejse,
点评日期: 2014年10月22日

Iben B.(来自丹麦)
夫妇
入住了4晚(2013年4月)
Vi havde 4 skønne dage på Kastanienhof.
Man får meget for pengene, hotellet er hyggeligt og familiært .Der er sporvogn lige uden for døren.
Som allerede nævnt var vi meget tilfredse og overraskede over at hotellet var så hyggeligt. Vi havde fået hotellet anbefalet af gode venner.
点评日期: 2013年4月25日

Katharina W.(来自德国)
商务旅客
入住了2晚(2013年8月)
Gute Lage für Städtetrips & Geschäftsreisen
Lage, Service
Aufenthalt war sehr angenehm, Personal an der Rezeption zuvorkommend (Wegerklärungen, Verkauf von BVG Tagestickets etc), Einzelzimmer allerdings recht klein.
点评日期: 2013年8月28日

Krzysztof B.(来自德国)
商务旅客
入住了1晚(2013年3月)
Ruhiges Stadthotel mit einer guten ÖPNV Anbindung
Freundlichkeit des Personals, Sauberkeit, bequemes Bett
点评日期: 2013年4月4日

Harri M.(来自芬兰)
商务旅客
入住了2晚(2012年10月)
Erinomainen sijainti
Ystävällinen palvelu, mukavalla alueella,
Kokouspaikka sijaitsi aivan hotellin vieressä, joten hotellin valintaan vaikutti nimenomaan sijainti. Hotelli pieni, mutta ihan toimiva ja hyvällä paikalla.
点评日期: 2012年11月24日