查看酒店资料

棒棒哒 7.6
来自19条点评

最新的酒店点评

选择旅客类型
棒棒哒



来自19份点评
  • 环境和清洁度 7.8
  • 设施 6.0
  • 位置 8.4
  • 客房舒适度 7.5
  • 服务 7.6
  • 性价比 7.5
  • 餐饮 6.6
排序条件

jens B.(来自丹麦)
团队游客
入住了3晚(2012年11月)
god bekiggenhed og ok værelser.
ligger godt
Hotellet er sådan set OK. Personalet er direkte uvenlige og uhjælpsomme
点评日期: 2012年11月19日

Jostein U.(来自挪威)
团队游客
入住了3晚(2015年3月)
Dårlig service i forbindelse med frokost
Beliggenheten.
Helt greit, et lite hotell, men stort sett et fint hotell opphold. Litt dårlig service i forbindelse med frokost, 2 av gruppen vår spurte om dei kunne få betale å spise frokost siste dagen, men vart møt med et NEI og ikke noe mer forklaring en da.
点评日期: 2015年3月16日

Coenraad P.(来自荷兰)
夫妇
入住了4晚(2009年8月)
Hotel Jurine Berlijn Mitte
Personeel is klantvriendelijk, hotel is goed bereikbaar
Kamers aan voorzijde zijn warm
Hotel Jurine is een goed hotel, met zeer klantvriendelijk personeel. We wilden verhuizen naar de achterkant van het hotel ivm de warmte. Dat was verder geen probleem. Aanrader!!
点评日期: 2009年8月20日

Per-Åke W.(来自瑞典)
夫妇
入住了3晚(2015年12月)
Bör uppdateras
Läget
Mycket strul med vår voucher. Först en voucher där frukost ingick och som bekräftades av hotellet. Därefter besked om att mitt kreditkort inte kunde belastas? Gjorde en ny bokning till samma pris, fick voucher där det stod att frukost INTE ingick. Väl på hotellet lämnade jag fram den första vouchern, den hade de aldrig sett trots att de hade bekräftat att de fått den, och någon frukost var det inte tal om. Köpte frukost en gång för dyra pengar (13 euro). Vad gäller rummen var de i behov av städning och uppdatering: damm ovanpå teve och tavlor samt en heltäckningsmatta med fläckar av något slag. Möbleringen var av 70-talssnitt men fungerade bra eftersom vi enbart sov i rummet. Slutligen: Kommer aldrig mer boka något via Agoda!
点评日期: 2015年12月29日

Lars F.(来自瑞典)
夫妇
入住了3晚(2014年3月)
Lugnt och skönt läge men nära till allt
Lugnt hotell
点评日期: 2014年3月28日

Thomas H.(来自瑞典)
单行旅客
入住了6晚(2012年12月)
Mycket bra område men små rum
Enkelt, rent, trevlig personal och wi-fi ingår
Hotellet är ett bra ställe att bo på för den som vill undersöka den "coola" delen av Berlin. Jag har ej ätit frukost på hotellet så jag kan ej kommentera maten där. För övrigt är det ett hotell som håller standard i renhet och funktionalitet. Personalen var trevliga och hjälpsamma om det var något. Hotellet ligger i ett område med många bra barer, caféer och restauranger. Det finns även en del shopping i olika unika butiker som rekommenderas att kolla i.
点评日期: 2013年1月9日

Anja M.(来自丹麦)
夫妇
入住了3晚(2012年10月)
Rigtigt fint til prisen - god beliggenhed
Beliggenhed, ældre hotel, men pænt og rent
Hotellet ligger super, midt mellem to gode restaurenter i Prenzlauerberg. Stømmen gik på vores værelse mens vi var der, så vi fik et ufrivilligt værelsesbytte, men servicen var i top hele vejen igennem.
点评日期: 2012年10月11日

Vilma B.(来自奥地利)
家庭及大龄儿童
入住了2晚(2016年6月)
Empfehlenswert, gute Lage, nicht teuer
Das einzige unerfreuliche war, dass der Boden ziemlich dreckig war im Zimmer..
点评日期: 2016年6月26日

Torsten D.(来自瑞典)
夫妇
入住了3晚(2015年9月)
Hej
Dörrmsttan
点评日期: 2015年9月28日