arrow-up-icon
查看酒店资料

柏林波茨坦广场快捷假日酒店 (Hotel Altberlin am Potsdamer Platz)

Potsdamer Street 67, 克罗伊茨贝格, 柏林, 德国 10789

棒棒哒 8.0
来自26条点评

最新的酒店点评

选择旅客类型
棒棒哒



来自26份点评
  • 环境和清洁度 8.2
  • 设施 7.0
  • 位置 8.2
  • 客房舒适度 8.0
  • 服务 7.8
  • 性价比 8.0
  • 餐饮 8.2

8.3 Whitney M.
美国
2011年11月17日
Great hotel with comfy beds!
The beds were very comfortable, good location to Potsdamer Platz train station, friendly staff
The hotel was nice, the staff were friendly. We had a big breakfast for free at the hotel to prepare us for the day. The only inconvenience is ringing the bell and waiting for someone inside to let you in.

7.7 TAEKO Y.
日本
2012年11月27日
部屋がかなり狭い。
食事はよく、ロケーションも良い。
スタッフは親切で、食事の内容も良かった。 ただ、シングルルームは狭くて暗く、温かい飲み物がない。 冬には向かない。

4.4 Marina C.
法国
2016年4月12日
Décevant
La note ne correspond pas et m'a induite en erreur. Chambre minuscule , nous avons eu froid pendant la première nuit avec simplement deux petites couettes pour tenir , avec en guide de réponse un personnel peu souriant. Rideau de douche cassée. Je ne recommande pas

7.7 Rene S.
丹麦
2013年5月28日
Hyggeligt hotel hvor vi har boet et par gange nu,
Beliggenhed personale. Prisen

7.7 CLAUDE B.
法国
2012年3月14日
Hôtel agréable
Hôtel bien situé et bien desservi au niveau des transports
nous avons passé un agréable séjour : chambre spacieuse et très propre. les petits déjeuners copieux. l'arrêt de bus devant l'hôtel. personnel pas toujours souriant mais professionnel. sauf une hotesse charmante (le soir).

7 Sawitree B.
泰国
2012年8月26日
เงียบ สงบ พนักงานบริการด้วยรอยยิ้ม
โรงแรม สะอาด เงียบดี พนักงานก็น่ารักดีดูแลแขกช่วยเหลือเต็มที่
สะอาด แต่ห้องเล็ก แต่ก็ตกแต่งน่ารักดีแบบสมัยเก่า ห้องน้ำเล็กมาก แต่ก็เป็นปรกติของโรงแรมแถบยุโรป ระดับนี้ โรงแรมอยู่ใกล้ปรตูชัยบรานเดนเบิร์ก The Holocaust Memorial แล้วก็สถานที่อื่นๆ ที่น่าสนใจหลายที่ ใกล้สถานีรถไฟโพสดามเมอร์ พลาทซ์ ใกล้ห้าง แหล่งชอปปิง เดินไปได้ ดูโน่นนี่นั่นไปเพลินๆ ดี

8.3 Erwin S.
荷兰
2012年2月25日
Vriendelijk hotel met centrale ligging
Fijne bedden, geweldig ontbijt
het verblijf in dit hotel is ons erg goed bevallen. dichtbij diverse metrolijnen, dus ideaal om de stad te bezichtigen.

8.3 Ronny G.
瑞典
2012年9月3日
Trevligt hotell med bra läge
Läget, frukosten, bussförbindelser
Hotellet var mycket charmigt. Man har behållit en gammal, rustik inredning. Allt var rent och fräscht. Vårt rum var ganska litet men hade hall med skrivbord. Det vette mot den charmiga innergården så det var inget störande trafikbuller. Frukosten var enastående. Potsdamer Strasse är ingen fin gata men 2 bussar stannar utanför hotellets dörr. Så man har utmärkta förbindelser till alla turistmål. Det tar 10 min att promenera till Potsdamer Platz.

9.3 Carla F.
瑞典
2012年7月21日
Charmigt hotell
Som att komma tillbaka till början av 1900 talet
Andra gången jag besöker detta fantastiska hotell i närheten av Potsdamerplats. Den här gången utnyttjade vi bussarna som går utanför dörren med tio min mellanrum. Du kommer då till Potsdamerplats (S och U bahn)eller till Alexanderplats (förbi Berlin mitte). Trevlig personal och mer än godkänd fruckostbuffé.

9 Sara W.
瑞典
2012年7月20日
Spännande hotell med fantastisk personal
inredningen, personalen
Jag och min kompis bodde på detta hotell under vår vistelse i Berlin.Har ingenting negativt att säga, hotellet var spännande inrett och byggnaden som hotellet ligger i är byggd på 1800-talet.Mycket högt i tak och en massa antika saker att titta på.Vi stortrivdes!Personalen var väldigt trevlig och hjälpsam, inget verkade vara ett problem för dem.Mycket bra hotell!